A divatvilág naptárának legizgalmasabb esti programja, a Fashion’s Night Out – vagyis a divat szabad estéje – 2010-ben újra eljön. A Vogue nemzetközi kiadványaiban ma reggel megerősítette a hírt, miszerint a 2009-es nemzetközi sikert elért esemény, a vásárlás globális ünnepe megismétlését tervezik 2010. szeptember 9-re.

„A nemzetközi Vogue magazinok az olvasók kedvében szeretnének járni, valamint a divat és a kisiparosok is jól járnak vele.” – olvasható ma reggel Jonathan Newhouse, a Condé Nast International elnökének nyilatkozatában a http://www.vogue.co.uk weboldalon. „ Az FNO rendkívül sikeres volt, nagyobb forgalmat és magasabb árakat kiváltva az üzletekben, nem mellesleg a látogatók is élvezték.”
Az idei – 2009. 09. 10. - estén a vásárlók az őszi/téli szezonra tölthetik fel ruhatárjaikat a plázákból, divattervezők butikjaiból valamint a high street boltokból, amik szerte a világon sokáig nyitva tartanak ezzel segítve a világ gazdaságán. A divattervezők és a hírességek részt vettek ezen az eseményen New York-tól Pekingig, a divat fővárosaiban, bátorítva ezzel a vásárlókat arra, hogy pénzüket az új szezon ruhadarabjaiba fektessék be.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natalia Vodianova modell is ellátogatott az év eseményére


 

 

 

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr281484459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása