scaladora 2009.10.31. 13:15

Kitör a H&M

A h&m, mint márka eddig az olcsóbb kategóriás konfekció üzletek közé tartozott, ugyanugy mint a New Yorker és társai. Ám ebből a skatulyából egyre inkább kitör, és új besorolást nyer. Mára a h&m az az üzlet, ahol elérhető áron kapunk meg akár designer cuccokat is. Marketingje is egyre inkább arra hajaz, hogy elérhesse a vezető világmárkák szinvonalát.

Olyan neves divattervezőkkel dolgozik össze mint Roberto Cavalli vagy Matthew Williamson, de tervezett már ruhákat Madonnával is.

Modelljei közt megfordult már Daria Werbowy, Mihalik Enikő, Sasha Pivovarova és sokan mások. 

Jelenlegi őszi modellje a vörös Karen Elson, míg a legnagyobb szenzáció: November 14.-én a hazai boltokba is berobban a Jimmy Choo kollekció! A divatcég igazgatója Tamara Mellon a megszokott kiegészítők (csodás lábbelik, táskák) trendi ruhákat is piacra dob a h&m-mel közösen!

Csak így tovább h&m!

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr901488781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása