scaladora 2009.11.16. 18:17

A Scarlett recept

Új rovatomban az tárgyalom ki mi történik ha egy celeb összefog egy neves divatcéggel. Első alkalommal Scarlett Johansson közreműködéseit veszem szemügyre.

A 25 éves amerikai színésznő több divatház kampányában is segédkezett. A szőke szépség kétségtelen megihlette a tervezőket, de a felkérésre egyértelműen azért is került sor, mivel ha egy híres celeb reklámozza a terméket, az hatalmas reklámfogás.

Scarlett 2007-ben a Louis Vuitton két kampányának keretében  (Fall Winter, Spring-Summer) állt Mert Alas és Marcus Piggott kamerái elé. Jelenleg, mint Marilyn Monroe pózol  Dolce&Gabbana plakátjain, ugyanis az olasz divatház kozmetikumjait, és új illatát, a Rose The One-t is vele reklámozzák.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr761529818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása