Daria pontosan 26 évvel ezelőtt született, 1983. november 19.-én a lengyel fővárosban Krakkóban. Ukrán szüleivel 3 éves korában az ontarioi Mississaugába, Torontó külvárosába költöztek. Két testvére van Orest (fiú), és Oksana (lány).

Sosem érdekelte komolyan a modellkedés, de miután találkozott osztálytársa édesanyjával aki a Susan J. Model & Talent Management feje volt, mégis elindult ezen a pályán. Tizennégy éves korában megnyert egy nemzetközi modell verseny, de még egy ideig a Susan J. Modelnél maradt, miközben tudta, bármelyik más ügynökség szívesen látná, ha kilép a SJM-ből.

Együtt dolgozott a nagyokkal, mint például a Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Valentino, Lancome, Missoni, Versace, Hermés, Roberto Cavalli, Yves Saint Laurent és sorolhatnám.

Már első szezonján (2003, tél) foglyul ejtette a modellek világának legjobban áhított kitüntetései: az olasz Vogue címlapjára került, szinte zsínórban háromszor (július, augusztus, október) és a Prada téli kampányának arca lett!

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr441517607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása