scaladora 2009.11.27. 09:09

Elhunyt Daul Kim

        A dél-koreai topmodellre, Daul Kimre holtan találtak csütörtökön párizsi apartmanjában. A média valószínűnek tartja, hogy öngyilkos lett a mindössze 20 éves modell, azonban még nincs hivatalos eredmény halálának okáról.
        Kim egészen 2007-ig Ázsiában modellkedett, párizsi debütálásáig. Dolgozott a Chanel-nek, a Dries van Noten-nek és többek között a Maison Martin Margiela-nak is. A 178 cm-es topmodell megjárta a divat összes fővárosát, New Yorktól Szöul-ig, sőt, még egy tv-showba is meghívták, ahol Christopher Kane ruháit dicsőítette. Igazán sokoldalú egyéniség volt, ugyanis a modellkedés mellett a festészettel, valamint filmkészítéssel is foglalkozott.
        Kim egyébként október 30-án blogjában azt írta, hogy depressziós és túlhajszolja magát, minél többet elér, annál magányosabb, egy szellemnek érzi magát. November 18-án pedig el is köszönt a világtól: "say hi to forever" - írta blogjában. Halálának oka így valóban eléggé egyértelmű... www.youtube.com/watch

   
 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr711558016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása