Az ukrán modell (Снєжана Онопка) ma lett 23 éves, ugyanis 1986. december 14.-én született. 13 éves volt amikor szerződött egy kijevi ügynökségbe. 2005-ben a Dolce and Gabbana és a Prada divatbemutatóján tűnt fel. Steven Mieselt igéző szemei fogták meg, ő a fotós egyik múzsája, neki köszönhet két olasz Vogue címlapot. Szerepelt még az i-D, a Harper's Bazaar, az Elle és még sok más női ,agazin borítóján. Közreműködött Chanel, Gucci, Christian Lacroix, Fendi, Marc Jacobs, Balenciaga bemutatókon.

A 175 cm-es Onopka korábban  csupán körülbelül 45 kilót nyomott, ám mióta felszedett magára pár kilót közelebb van az 55 kg-hoz, az egészségre helyezte a hangsúlyt, így  már megfelelő a testtömegindexe.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr791598314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása