Még egy nap és karácsony. Még csak most éreztem meg a szelét, pedig már egy hónapja mindenhol karácsonyi fények, a forralt bor illata terjeng, és már a hó is leesett, kicsit korábban mint szerettem volna... szól az Oh holy night, így hát arra gondoltam a mai és a holnapi napot a karácsonynak szentelem. Az blogomon is!
Kezdetnek egy kis nosztalgia! Mi más is következhetne, mint az egyik kedvenc fehérnemű márkám, mely fergeteges divatshowjairól híres: Victoria's Secret!

A Victoria's Secret évről évre különleges meglepetésekkel örvendeztet meg minket. a karácsony közeledtével a victoria's Secret angyalai néha mikulásnak öltözve lépkednek a hatalmas karácsonyfával díszített kifutón, ilyenkor gyakori látvány egy-egy jégkirálynővé változtatott Heidi Klum vagy gömddíszekkel teliaggatott Miranda Kerr.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr341618363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása