scaladora 2010.01.10. 10:18

Vogue

VOGUE... ha meghallom ezt a szót rögtön a divat jut eszembe. Számomra ez a biblia, a divat bibliája, a legelismertebb divatmagazin, ám ennél sokkal több! A Vogue nem csupán a divatról szól, nagy szerepet kap a művészet, a politika és a kultúra is. Nagy szerepe van a magazinnak a modellek ismertté tételében, rengeteg feltörekvő modell köszönheti hírnevét a Voguenak!

Arthur Baldwin Turnure alapította 1892-ben, ekkor még hetilapként működött (1973-ban lett havi magazin). Az atyja halála után a Condé Nast karolta fel, és juttatta el később odáig, ahol most van. Napjainkban 21 országban adják ki:Ausztrália, Belgium, Brazília, Kanada, Kína, Franciaország,Németország, Görögország, India, Olaszország, Japán, Korea, Mexikó, Lengyelország, Portugália, Oroszország, Spanyolország, Svájc, Thaiföld, Egyesült Királyság és az USA.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr1001659833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása