A holland modell 1985. január 23.-án született Eastermar-ban. Egy iskolai kiránduláson arról panaszkodott, hogy nincsen pénze, míre egy barátja azt tanácsolta neki legyen modell. Doutzen nem akarta elküldeni képeit különdöző modellügynökségeknek, ám mégis megtette és egy amszterdami ügynökség rögtön szerződést is kötött vele!

Gucci, Tommy Hilfiger, Escada, Dolce & Gabbana, Valentino, Versace, Hugo Boss, Bottega Veneta, De Beers, Gap és Gianfranco Ferré kampányokban szerepelt. 2005 augusztusába a Calvin Kleint Eternity parfümjének arca lett, 2006 áprilisában 3 éves szerződést kötött a L'Oréal Paris-szal. 2005 óta Victoria's Secret Angel, nemcsak a kifutókon szerepel, hanem a cég katalógusaiban is.

2005.-ben a Vogue.com-on az olvasók az év modelljének választották, 2008.-ban szerepelt a Pirelli naptárban.

Ami érdekes: Az amszterdami Madame Tussaud's panoptikumban van egy viaszbábú róla.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr421682774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása