A brit modell 1987. január 27.-én Londonban született Lily Monica Donaldson néven. Apja a híres fotós Matthew Donaldson.

2003-ban 16 évesen éppen vásárolt, amikor felfedezte  a Select Model Management Camdenben. Lily hamar a britek legkedveltebb modellje lett, olyan neves divatházak kérték fel reklámkampányaikhoz, mint a Dior, Jil Sander, Burberry, Gucci, Chanel, Balenciaga, Valentino, Roberto Cavalli és a Dolce & Gabbana. Ő a  Lanvin divattervezőjének, Alber Elbaznak a legkedveltebb modellje. Az összes valamire való divattervező kifutóján megfordult már, köztük a legnagyobbak: Prada, Chanel, Dior, YSL, Fendi, Louis Vuitton, Versace... és sorolhatnám. mondhatnám azt, amelyik divatcégnek nem volt a modellje, az semmit nem ér!

2009-ben a Burberry és a gucci arca volt! 

 

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr561688129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása