A brazil szupermmodell 1981. június 12.-én született Salvador de Bahia-ban. Szülei szociális munkások voltak, az apa 6 hónapos korában otthagyta őt és édesanyját. Ám mégsem gyűlöli az apját: azt mondja mindennek oka van és sokkal boldogabb volt így a gyermekkora, mintha egy boldogtalan apával kellett volna együttélnie. Mennyire igaza van...

13 éves korában egy bevásárlóközpontban fedezte fel a Ford modellügynökség egyik alkalmazottja, aki rögtön szerződést ajánlott neki, rá három évre pedig New Yorkba költözött és az Elite Model ügynökséghez szerződött.
Kifutómodellként kezdte olyan divattervezőknél, mint Vera Wang, Christian Lacroix, Emanuel Ungaro, Fendi, Giorgio Armani, Valentino, Ralph Lauren és sorolhatnám. 2000.-ben GUESS? lány lett, és ekkor szerződtette a Victoria's Secret is. (De már 1999.-ben is kifutóra lépett.) 2003-2009 között a Maybelline arca volt, olyan divatmárkákkal dolgozott együtt, mint az Armani, Bulgari, De Beers, Intimissimi, FCUK, Versace vagy a BCBG.
2005.-ben szerepelt a Pirelli naptárban.

Tavaly novemberben született meg első gyermeke a 31 éves kosarastól Marco Jarictól, Adriana egészséges kislánynak adott életet, aki a Valentina Lima Jaric nevet kapta.

(Mellesleg megcsináltatta a mellét: az első képen még az eredetivel méreteivel pózol a Victoria's Secret kifutóján...)

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr701712031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Adryyy 2010.01.31. 21:04:25

Na szóval..... ő A nő!!! A legszebb, a legjobb! Szerintem a legcsodálatosabb modell!!!! Nálam örök favorit!
süti beállítások módosítása