A Londoni Fashion Week már múlthéten (febr. 19.) kezdetét vette, de még e hét szerdáig csodálhatják a kiváltságosak az angol divattervezők jobbnál-jobb kollekcióit. (Még hátra van a legnagyobb durranás: Burberry Prorsum. Én nagyon sokat várok tőle! Aki teheti - kinn van Londonban - helyettem is látogasson el a divatbemutató közelébe, hátha lát pár modellt vagy bennfentest. Bemenni esélye sincs, mivel csak meghívott vendégek léphetnek be a bemutatóra. Milyen kár! Holnap 16:00 Helyszín:SW1)

Tegnap, február 21.-én 13:00 órakor mutatta be őszi kollekcióját. Remek mintás anyagokat választott, a kollekcióban vannak vidámabb, illetve őszies hangulatú ruhadarabok is, Sportosabb, kommersz és egyedi darabok. Jellemző kiegészítők a szegecses övek és a szörme kabátkák, kámzsa sálak. Megjelennek merészebb vonalak, mint például ez a legyezős rátét, mely extrém sziluetett ad a ruhának.

 

 

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr431782004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása