scaladora 2010.03.07. 11:17

Pucci tollak

Az olasz Emilio Pucci remek ruhákat tervezett az őszi idényre. Divatbemutatóján először rendszerint az utcai viselet vonultak fel, elegáns kabátok, visszafogott viseletek. Ezt követték az éjszaka főszereplői: a miniruhák, melyek jellemzői a remek minták és a csodaszép csipkék. A ruhák díszítéseként megjelentek a kevésbé megszokott elemek, mint például a tollak, melyek mindig extrém külsőt kölcsönöznek. (A toll ragyogóan eltalált használatáról tesz tanubizonyságot az első kép, ahol a tervező úgy hozta létre elegáns felsőrészét, hogy azt szinte csak tollakból és gyöngysoroból készítette.)

Érdemes felhívni a figyelmet az második képre. A fekete miniruhát gyönyörű aranyló mintájú átlátszó anyaggal kombinálta, így létrehozva egy merész áldekoltált kreációt.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr911806954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása