scaladora 2010.04.10. 23:13

Nem divattervező

Lehet szupermodell, szuper anyuka és szuper nő, de egy dolog biztos akad amiben Gisele Bündchen nem túl jó, és ez a dolog a divattervezés. A modell Párizsban leplezte le legújabb flip-flop kollekcióját, az Ipanema-t, a legnagyobb brazil cipőgyártóval, a Grendene-vel közösen. Köztudott, hogy nem tudta teljesen egyedül kreálni egy pipellőt sem. (Egyébként ez Gisele nyolcadik kollekciója.)

"A természet inspirált és szerettem felhasználni a saját ötleteimet, de hogy megtervezzem, kivitelezzem őket... az már nem az én világom! Ügyetlen vagyok!" - mondta Gisele - "A természet közel áll a szívemhez, így fontosnak tartom, hogy az emberek, akik vásárolnak a  flip-flopjaimból, ezzel is védjék környezetünket!"

A flip-flop papucsok eladásának bevételéből támogatják a projectet, mely a teknősbékák tengerbe való újbóli benépesítésével foglalkozik.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr71910797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása