This is the latest campaign of the Queen of jewellery, Cartier. Trinity means the luxury and magnifinence. The campaign is amazing, the three gold-dust-plated fingerprints, that look like the sky with many, many glittering stars. And really! In Cartier's website the fingerprints symbolize the galaxy, every dustmodes are 1-1 star. Here we can find own zodiac. Look at the luxury jewellery collection at the Cartier's website. Click the word, Cartier!

Trinity, az ékszerek királynőjének nevezett Cartier legújabb kampánya. A luxus és a fényűzés jelképe. A kampány lenyűgöző, a három aranyporból készült  ujjlenyomat, mely, olyan akár a csillagos ég. És tényleg, Cartier a honlapján a tejútra kalauzolnak el minket, ugyanis az ujjlenyomatok a galaxist szimbolizálják, minden egyes porszem egy-egy csillag. Itt mindenki megkeresheti a saját csillagjegyét. A kollekció megtekintéséért kattints a bármelyik Cartier szóra!

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr961988869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása