scaladora 2011.01.20. 01:08

Dolce brides

D&G's new collection debuted in Milano. The models wear lace curtain and their granny's lace spread as dress, but actually it was fantastic. The designers's favourite, the leopard sample (mixed with white lace) also reappeared in this fashion show. Most dresses are very smart and totally clear white.

 

D&G új kollekciója hol máshol, mint Milánóban debütált. A modellek mintha csak felkapták volna nagyanyáik csipketerítőjét vagy épp egy csipkefüggőnybe gabalyodtak volna bele, úgy léptek a kifutóra. De az igazat megvallva ezek fantasztikus ruhaköltemények. A tervezők kedvence, a leopárd minta is újra feltünt a divatbemutatón, de most fehér csipke rátéttel bolondították meg az anyagot. A legtöbb ruha nagyon elegáns és szinte mind hófehér.

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr242586920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása