scaladora 2011.02.01. 00:28

Street Fashion

Más város. Más utca. Más divat.

Hogy mennyire igaz ez, az vitatott, hiszen minden városban megtalálható a létező összes stílus egy-egy képviselője, de most megpróbáltam kiragadni azt adott városra jellemző egyedi utcai divatot.

LONDON

Nap, mint nap látom ezt a szőrmés csodát, legyen tél vagy nyár. Bár ez a csizma meleg, egyáltalán nem vízálló, de ez cseppet sem zavarja a "trendi" angolokat. A legnagyobb esőben, hóban is hordják ezt az egyáltalán nem praktikus lábbelit. A képen látható darabot a Topshopból lehet beszerezni.

BUDAPEST

Bár nem ez a legjellemzőbb, de szerintem a legegyénibb stílus( leszámítva az emokat, de róluk nem kívánok többet szólni), amit tömegek képviselnek. Vidám színek, mindig vidám belevaló lányokon, akik bár ezerszínű ruhát aggatnak magukra, tudják hol a határ.

 

PARIS

Francia sikk az Eiffel-torony előtt a leghidegebb téli napon is. Párizsi bohém sapka, és egy igazi francia termék „A LOUIS VUITTON” táska. Több nem is kell.

 

ROME

Az olaszokra jellemző (csakúgy, mint az angolokra), hogy bárhogy is nézel ki, nem néznek rád nevetve az utcán. Budapesten csak egy diszkóban állná meg a helyét ez a cicanadrág, amit az olasz utcán bármikor viselhetsz, anélkül hogy összesúgnának a hátad mögött.

NEW YORK

Lezser fiús együttes. Bármit hordasz a lényeg, hogy ne hagyd otthon a napszemüveged télen sem.

 

TOKYO

Tipikus japán lány. Nagy feliratos felső, edzőcipő. Kicsit sportos öltözék, kicsit csajos, trendi esernyő.

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr62629414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Adryyy 2011.02.19. 09:52:14

NAGYON tetszik ez az összeállítás!! Jó kis post :)

scaladora 2011.02.19. 21:37:35

Örülök, hogy tetszett!
süti beállítások módosítása