„A fehérnemű alapvető emberi jog!” Hangzott el az Egy boltkóros naplója c. filmben, így mentegetőzött a főhősnő, Rebecca Bloomwood amikor barátnője kérdőre vonta miért költött horrorisztikus összeget Marc Jacobs fehérneműre…

Ez nem követendő példa, de az tény, hogy fehérneműt mindenki szeret vásárolni, még akkor is ha egyesek azt mondják felesleges, mert úgyse látja senki… Vagy csak egy valaki, aki „normális” esetben egy férfi, aki neméből adódóan egyébként sem értékeli kellőképen az ilyesmit.  Tehát miért is veszünk annyi fehérneműt?  Azért, hogy jól érezzük magunkat.  Hiába takarja el a ruha a vadonatúj, aktuális kedvencünket, mégis magabiztosságot ad nekünk és ezzel boldoggá tesz. (Arról nem is beszélve, hogy a megfelelő melltartó csodákra képes!)

Most (a tavalyi évhez hasonlóan) arra bíztatok mindenkit, lepje meg magát Valentin napra egy új vadító, de kényelmes fehérneművel! Akkor is, ha nincs „kinek” megmutatni!

Lássuk, mit nyújt nekünk a h&m!

(Érdemes itt vásárolni fehérnemű, hiszen elérhető áron minőségi darabokat vásárolhatunk, nem is beszélve a leárazásokról, amikor akár 1000ft-ért is hozzájuthatunk egy-egy melltartóhoz.)

A darabok ugyanúgy megvásárolhatók a magyarországi üzletekben is. Árak forintban: a fűzők és a hálóing 5990ft, a piros bugyi fekete csipkével pedig 1790ft.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr762632198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Adryyy 2011.02.19. 09:50:54

nemrég láttuk megint a filmet a többiekkel :) (nem elejétől a végéig, mert az HBO-n éppen elcsíptük az utolsó negyedét)

scaladora 2011.02.19. 21:39:02

Jó kis film, bár engem nem rettentett el a vásárlástól, inkább csak még inkább kedvet kaptam hozzá...
süti beállítások módosítása