A Victoria’s Secret Valentin- napi kampányának arca nem más, mint a cég új kedvence Adriana Lima nagyon szexi a képeken a rózsáival. A honlapon van Cupido, igazi angyal rózsaszín szárnyakkal és egy játékos, kacér lány szőrös kis szívecskével.

Nem tudom, hogy minket, akik nézi ezeket a képeket leszbikusnak gondolnak vagy azért ezek a forró képek, hogy a barátaink azt akarják mi legyünk azok a lányok a képeket vagy legalábbis hasonlítsunk rájuk… ezért megvegyék nekünk azokat a fehér nemüket…

Katt ide és nézz több képet a Victoria’s Secret hivatalos honlapján.



The face of the Victoria’s Secret’s Valentine’s Day campaign definitely is the company’s new favourite, Adriana Lima. She’s so sexy and absolutely hot with her roses in the picture. There is a female Cupid, a real angel with pink wings and a funny and flirty girl with her red and fluffy heart.

I don’t know they think that we, who look these pics are lesbian or the object is that our boyfriends want to we become these girls in the pics or just look like these models… so they, our men buy those sexy lingerie for us…

Click here and see more pictures at the Victoria's Secret official website.

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr262652890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Adryyy 2011.02.19. 09:44:37

Adriana Lima is the best!!! :) Beautiful

scaladora 2011.02.19. 21:41:46

Absolutely is. Thank you for your comments.
süti beállítások módosítása