scaladora 2011.02.12. 18:44

Címlapon...

A brit Vogue márciusi címlapján az angol modell, Rosie Huntington-Whiteley pózol. A modellből lett színésznőt leginkább a Victoria’s Secret kifutójáról ismerhetjük, de a Transformers 3-ban is feltűnt, megmutatva ezzel színészi tehetségét. Ennek a számnak köszönhetően debütált első saját Vogue címlapjával.

Rosie szexi, tűzpiros dupla-selyem blézert és kígyóbőr övet visel (mindkettő Gucci kreáció) Organtin és bársony virágdísszel a hajában (VV Rouleaux).

Smink: Yves Saint Laurent
Címlapfotó: Mert Alas and Marcus Piggott
Divatszerkesztő: Kate Phelan

A brit Vogue ára emelkedett £4-ról £4.10-re.


IN THE COVER...

The British Vogue’s covermodel in March is the english model Rosie Huntington-Whiteley. Model –turned-actress Rosie (best known her work for Victoria’s Secret) stars in the Transformers 3 film. She makes her solo cover debut with this issue.

She wears a hot, red double-silk jacket, £1,320, and laminated python-skin belt, £745, both Gucci, with organdie and velvet corsages in hair by VV Rouleaux.

All make-up by Yves Saint Laurent.
Cover photographer: Mert Alas and Marcus Piggott
Fashion editor: Kate Phelan.
 

The British Vogue’s price is increased from £4 to £4.10.


Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr122654538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása