Január 21. 1985-ben ezen a napon született egy kislány Moszkvában, aki 12 éves kora óta vegetáriánus és akiből később elismert nemzetközi modell lett. Igen Ő Sasha Pivovarova.

Sasha a művészettörténeti kar diákjaként álmodni sem mert arról, hogy model lesz, mígnem egy fényképész 2005-ben a róla készült fotósorozatot elküldte egy nemzetközi modellügynökségnek, az IMG-nek. Miután Sasha leszerződött, a Prada kifutója várta és egy 3 éves szerződés az olasz divatcéggel. Így lett a Prada arca.

Több Vogue címlapot is magáénak tudhat, szerepelt a 2008-as Pirelli naptárban. Giorgio Armani, H&M és a Longchamp kampányarca volt, az utóbbi plakátján Kate Moss-szal együtt. 2008-ban  a Chanel, a Rag & Bone, 2009-ben a Max Mara és a Rodarte kifutójára is ő lépett először, megnyitva ezzel a showt. Végigsétált a Christian Dior, Miss Sixty, Anna Sui, Ellie Saab és a Valentino kifutóján is.

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr82591982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Adryyy 2011.02.19. 09:53:07

régebben imádtam őt :)
süti beállítások módosítása