A 24 éves ukrán divatfotós jelenleg Magyarországon dolgozik, munkájával emelve a hazai divatfotózás színvonalát. Képei változatosak, sokszínűek, olykor néha bizarrak, máskor idilliek. Köszönhető ez a művész spontaneitásának: kompozíciói nem tervezettek, az ösztöneire hallgat. Nagyon kreatív, fantáziája olyan élénk akár egy kisgyermeknek! Számára ez nem csak szimpla divatfotózás. A kattintások után komoly munka folyik a számítógépen, ugyanis ott állítja be a színeket,  fényeket, effeckteket.

Többször fotózott már a LIWET luxushotel magazinnak. Ezekben a képekben az a forradalmi, hogy óriási kontrasztot mutat a háttér és a modell által megelevenített figura. Nekem ez az egyik kedvenc szemléltető eszközöm. Ezek az éles kontrasztok csak még jobban felhívják a figyelmet a lényegre.

 

Több reklámkampányt is fotózott, közülök én a Jaguar kampányát emelném ki! Itt nincs meg az az éles kontraszt, hiszen mind a modell, mind a Jaguar a luxust képviseli. A fotók stúdióban készültek, a háttér a fotós érdeme.

 

Oleg Borisuk volt az, aki fotósorozatot készített Nicole Givernyről.

 

Én csak a viszonlag egyszerű, divathoz jobban kapcsolódó képeit mutattam be, ezeknél vannak sokkal több mondanivalóval rendelkező fotói is, melyekre érdemes egy vagy akár több pillantást vetni. Oleg többi képeit megtekinthetitek weboldalán.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr571687074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása