Az ausztrál modell 1987-ben született Perth-ben a később négygyermekes család, második gyermekeként. Nővére Sophie szintén modell (iker öccsei Oscar és Henry).

16 éves kora óta modellkedik, olyan neves divattervezők, divatmárkák kifutóin vonult végig, mint a Versace,  Chanel,  Gucci, Louis Vuitton, Calvin Klein, Balenciaga, Dolce and Gabbana, Prada, Valentino és Alexander McQueen. 2004 szeptemberében ő volt az legfiatalabb modell aki szerepelt az amerikai Vogue címlapján, és az első modell a Teen Vogue magazin borítóján. Azóta világszerte 30 Vogue címlapot tudhat magáénak. 2007 júniusában a Forbes magazin felmérése alapján Gemma a 10. legjobban kereső szupermodell. Akkor az elmúlt évben 3 millió dollárt keresett.

A hazai mozikban tavaly láthattuk, ugyanis szerepelt a Hívatlanok (The strangers) című horrorfilmben. Az alakítás nem volt nagy szám, maszkban úgynevezett Dollface-ben íjesztgeti Liv Tyleréket!

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr971489365

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása