A Claridge ötcsillagos londoni hotel lerántotta a leplet idei karácsonyfájáról, amit John Galliano, a Christian Dior kreatív igazgatójatervezett. A fa levelei csillognak, ezüst, fehér és kék orchideák díszítik, mintha meg lenne fagyva.

"Már nagyon izgatottan vártuk, hogy együtt dolgozhassunk a legendás John Gallianoval" - mondta tegnap reggel Philippe Leboeuf, a Claridge vezérigazgatója a vogue.com-nak. A Cladrige-nak és a Diornak egyaránt szinonimái a kifogástalan örökség, a bennük rejlő bűbájosság, valamint a modern gondolkodás elegyének, tehát egy igen kreatív látványnak lehetünk majd szemtanúi.”

 A Claridge 122 éves történetében először fordul elő, hogy egy divattervező "öltözteti fel" a hotel karácsonyfáját, amit decemver 1-től mindenki láthat az Art Deco stílusú Mayfair hotelben.

 

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr841516786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása