scaladora 2009.11.11. 21:49

Dolce Madonna

Amikor egy új pletyka kerül napvilágra, – mint pl. amikor a Louis Vitton-os Madonnáról kiderül, ő lesz a Dolce&Gabbana következő kampányának sztárja – egyetlen helyen bizonyosodhatunk meg annak hírértékéről, ez pedig nem más, mint a twitter. Maga Stefano Gabanna írta twitter accountjában, hogy a Material Girl lesz az új arcuk, és ennek ő kifejezetten örül.
„Számomra nagyszerű dolog, hogy együtt dolgozhatok Madonnával!” – mondta Gabbana tegnap, közvetlen azután hogy ezt írta: „Semmit sem árulhatok el az ügyről!”
„Már az utolsó simítások vannak hátra, (…) Madonna egyszerűen gyönyörű, (…) nagyon kimerültek, de legalább ennyire boldogok is vagyunk, (…) azzal, hogy Madonna velünk dolgozik, egy álom válik valóra.”

 

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr861518961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása