Bűvölet, varázslat, szerelem, na meg a jó öreg szex! Ezekről szólt a tegnap este New York-ban rendezett Victoria's Secret divatshow, amit a tévénézők is átélhetnek, ha a CBS-re kapcsolnak december 1-jén. Egy különös előadásnak lehettek szemtanúi az ottlévők, ugyanis inkább hasonlított egy jól megrendezett show-ra, mint egy hagyományos divatbemutatóra. Élő zene - ismét a Black Eyed Peas, New York Global Singers kórus -, légtornászok, tűzbotosok, 3D-s háttérfüggöny, táncosok, lufik, szivárvány-effekt, pillangónak öltöző szépségek, robotok, old school vonatok: ez mind a show színvonalát kívánták emelni, nem kevés sikerrel!
         A Charlotte Stockdale és Todd Thomas tervezte összhatás egyaránt szenzációs volt, csakúgy, mint Chanel Iman viselte kék, csipkés kivágott hátú macskaruhája, Maryna Linchuk által viselt sexi, vörös Swarovski fűzője, vagy akár Marisa Miller 3 millió dollárt érő Harlequin Fantasy melltartója.
         "Szuper szexi csajok szuper szexi fehérneműkben, egy nagyszerű előadás keretében, ki hagyná ezt ki??" - mondta a Vogue.com-nak a házigazda, Heidi Klum pár órával a kezdés előtt, amikor a topmodellek - Caroline Trentini, Isabeli Fontana, Alessandra Ambrosio, Sessilee Lopez, Abby Lee, Julia Stegner és ez még csak töredék - már haj- és sminkkészen várakoztak erre a lenyűgőző estére.
         "Ez az első VS show-m és már nagyon izgatott vagyok!" - így remegő hangon Chanel Iman. "Nagyon örülök, hogy New York-ban kerül megrendezésre, mert itt aztán nagy a pezsgés, mindenki itt van, aki számít!" És a csodálatos testű szupermodell nem tévedett: rengeteg híresség emelte a színvonalat megjelenésével. Jay-Z (in a tux and bow tie), Dr. Dre, a francia Vogue szerkesztője: Carine Roitfeld, Patrick Demarchelier,  a Szex és New York-beli tevékenykedése által híressé vált stylist: Patricia Field, Zac Posen sivattervező,  Alexander Wang, Russell Simmons, Richard Branson, Michelle Trachtenberg, Harvey Weinstein és Kyle MacLachlan is vette a fáradságot. Hát azt hiszem megérte, én csak irigyelni tudom őket.
         Hatalmas taps fogadta a hat hete negyedik gyermekének világot adó Heidi Klum-ot, de nem kisebb Chanel-t, miután táskája tömegbe hajítása után elkezdett flörtölni a publikummal. "Az emberek mindeddig a magasan jegyzett divatbemutatókról ismerhettek engem, ahol a hagyományos program zajlik, de ez most egy másfajta show, itt azt tehetek, amit csak akarok!" - mondta még korábban Chanel. "Ha úgy érzed, határozott, szenvedélyes a tekinteted, akkor az is lesz! És ha úgy gondolod, egy nagyot akarsz mosolyogni, egy nagyot mosolyogsz! Ez az én egyik énem, ki tudom fejezni magam, és még élvezem is! Ez nagyon izgalmas!"                                                                       

 




Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr941540851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eszti-digi 2009.11.21. 14:44:59

Szia Dóri!:) jók a cikkek meg a képek!sexy!!:D már apunak is mutattam ezt az oldalt :)
puszi!
süti beállítások módosítása