Chanel Iman Robinson 1989 november 30.-án született az atlantai Georgiában. Egy igazi egzotikus szépség: édesapja afrikai, édesanyja pedig félig kóreai származású.

2006-ban három helyen is megnyerte a Ford Model's Supermodel of the World versenyt, így hamarosan egy modellügynökségnél végezte. A kifutón való debütálása a 2006 téli szezon DKNY divatbemutatóján volt, azóta a top dizájnerek kedvelt modellje lett, a D&G, Diana von Fürstenberg, Valentino, Ralph Lauren, Oscar de la Renta, Marc Jabobs, Anna Sui, Stella McCartney, Jean Paul Gaultier kifutóin látni.

2007 májusában az első US Vogue címlapján több modellel is közösködött, köztük volt Jessica Stam, Raquel Zimmermann, Lily Donaldson, Sasha Pivovarova, Coco Rocha, Agyness Dejn, Hilary Rhoda, Doutzen Kroes, Caroline Trentini. Még ez év októberében édesanyjával együtt szerepelt a Tyra Banks Showban. Nemrégiben pedig a Victoria's Secret Fashion Show keretében sétálhatott végig sexi rucikban a new yorki kifutón.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr701565007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása