Már megvan a Londoni Divathét időpontja: február 19-23. A sok b kategóriás divattervező közt, olyan itthon is ismert divattervezők vonultatják fel őszi kollekciójukat, mint John Rocha, House of Holland, Christopher Kane, Matthew Williamson, Vivienne Westwood Red Label, Aquascutum, Mulberry, Antonio Berarde, Nicole Farhi, Erdem, Paul Smith, Burberry Prorsum, Jenny Packham és még sokan...

Nagy szomorúságomra, azután néztem meg a LFW időpontját, miután lefoglaltam a repülőjegyem Londonba... így sajnos csak pár nap választ el attól, hogy én is láthassam a divatbemutatókat. Egyébként aki, szerencsésebb akar lenni nálam jan. 24.-éig foglalja le jegyét a Malévnál és utazzon ki oda-vissza 26.300 ft-ért! (utánanéztem ez a legolcsóbb és legjobb)

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr671680468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása