Az amerikai modell 1982 január 20.-án született. A modellkedés mellett időnként stylistként és divattervezőként is megállja a helyét.

Olyan nemzetközileg elismert divattervezők kifutóin jártas, mint az Armani, Balenciaga, Gucci, Roberto Cavalli vagy éppen  Karl Lagerfeld, ezek mellett 2007-ben a Victoria's Secret Fashion Show keretein belül  szexi fehérneműket mutathatott be! Közreműködött Michael Kors, Rolex, Tiffany & Co., Pinko, H&m, Gap, J. Crew és a Levi's reklámkampányaiban. 2002. óta a Maybelline NY nemzetközi arca a nyomtatott illetve a televíziós reklámkampányokban egyaránt.

Két szezonon át volt a CFDA/Vogue Award-nyertes divattervező, Alexander Wang stylistja, 2008 tavaszán pedig létrehozta saját ékszerboltját, a LowLuv-t. 2009 tavaszán pedig piacradobta női ruhakollekcióját, Erin Wasson x RVCA néven. (Az RVCA arra utal, hogy a kollekciót az azonos nevű márkával együttműködve hozta létre. Az RVCA: szörf és deszkás márka.)

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr431682629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása