Nem más mint egy Victoria's Secret fehérnemű pontosan 1977 óta, ugyanis Roy Raymond ekkor nyitotta meg első fehérneműboltját a Stanford Shopping Centerben, katalógusokat adott ki, melyekből bárki megrendelhette a neki tetsző fehérneműt. Az idittatás egyszerű: az ötlet pontosan akkor jött, amikor egy nagy áruházban a feleségének keresett fehérneműt és  férfiként kínosan érezte, miközben a melltartók között válogatott, ezért döntött megóvja férfitársait a kínos szituációtól, hiszen a katalógusokból is kényelmesen rendelhetnek és vásárolhassanak kedvesüknek. Az üzlet, amelyet létrehozott lehetővé tette a férfiaknak a kényelmes vásárlást, a segítőkész személyzet -melyet alkalmazott- segített eligazodni az erősebbik nemnek a melltartók világában.

A Victoria's Secret híres fantasztikus show-iról, melyek színvonalát gyakran olyan énekesek növelik, mint Seal, Fergie, Justin Timberlake... de egy Victoria's Secret Fashion Showban éledt újra a Spice Girls is.

A divatmárka nemcsak fehérneműket, harisnyákat és fürdőruhákat kínál, hanem hálóingeket, egyébn női ruhákat, parfümöket és kozmetikai cikkeket is.

Állandó modellgárdával rendelkezik, akik az un. Victoria's Secret Angel-ök.

A cikk folytatódik....

a folytatásban a legfontosabb angyalok kapnak majd szerepet!
(Roy Raymond öngyilkos lett, levetette magát a Golden Gate hídról, San Fransiscoban.)

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr141710799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása