A kínai-angol származású Gok Wan leginkább a televízióból lehet ismerős, ahol az önmagukkal elégedetlen nőknek segít és ad önbizalmat a How to Look Good Naked, azaz Meztelenül is szép vagyok című műsorában. (Emellett zsűri volt a brit The Xtra-Factorban és sorolhatnám) Ez a 35 éves stylist arra tette fel az életét, hogy önbizalmat öntsön a főleg túlsúlyos nőkbe. Az indittatás egyszerű: Gok 21 évesen 133 kilót nyomott. Ezután drasztikus diétába kezdett, így sikerül lefogynia. (Súlya egy hónap alatt csaknem felére, 70 kilóra csökkent) Ám ezzel ellentétbe a műsorába jelentkező nőknek nem a fogyást ajánlja, csupán megtanítja őket, hogyan fogadják el testüket úgy ahogy van, praktikus tanácsokkal látja el őket, azzal kapcsolatban hogyan nézhetnek ki vékonyabbnak, csinosabbnak, hogyan hozhatják ki saját testükből a maximumot. Ezáltal a nézőknek is tippeket ad, termékteszteteket végeznek el, melyeknek legtöbbször megdöbbentő eredménye: nem a legdrágább termék a legjobb!

Gok fantasztikus kisugárzása, életkedve átragad az önbizalomhiányban szenvedő nőkre, így bámulatos eredményeket képes elérni náluk. Végre egy stylist, aki nemhogy nem nézi le a túlsúlyos nőket, de imádja, csodállja őket. Rengeteget köszönhetnek neki, nem csoda, hogy nagyon közkedvelt személyiség Angliában!

2008-ban írt egy könyvet Hogyan öltözködjünk címmel! (How to Dress: Your Complete Syle Guide for Every Occasion), 2009-ben dokumentumfilmet készített Too Fat Too Young címen, ami az egyre többeket érintő problémára hívja fel a figyelmet: a túlsúlyos gyerekre az UK-ban.

Gok magánéletéről annyit: "Wan is gay and lives in London."

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr111708755

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Niki_ 2010.02.03. 18:07:31

Jaaj, a nagy kedvencünk Gok néni! :D
süti beállítások módosítása