A német modell 1973. június 1.-jén született egy német kisvárosban. Anyja fodrászként, apja a kozmetikai iparban dolgozott, így Heidi kezdetektől fogva a divat köreiben mozgott. Modellkedés mellett, színésznő, műsorvezető, producer, alkalmanként énekel és kipróbálta már a divattervezést is.

A Model '92 versenyben az első három közé jutott, így nem csoda, hogy a Metropolitan modell ügynökség rögtön 3 évre leszerződtette. Első nagyobb szereplése a Petrol katalógusában volt. Mielőtt Amerikába költözött Milánó és Párizs kifutóin sétálgatott.

A McDonald's, a Braun és a H&M szóvivő modellje is volt, jelenleg a Schwarzkopf és a Douglas arca. Láthattuk a Szex én New York , CSI: Maimi egy-egy részében, emelett több filmben is szerepelt, köztük van az Ördög Pradat viseltja. melyben önmagát alakítja.

Négy gyermekes anyuka. Első lánya Helene a Forma-1-es csapatfőnöktől, Flavio Briatore-től van, ám a férfi otthagyta őket. Szerencsére, ugyanis ezután ismerkedett meg Seallel, akinek azóta 3 gyermeket szült, két kisfiut (Henry és Johan) és egy kislányt(Lou).

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr861712250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása