A bájos ausztrál modell 1983. április 20.-án született Sydneyben, de egy kisvárosban Gunnedahban nőtt fel. Ő az első ausztrál modell, aki szerepelhetett a Victoria's Secret kampányában, 2007 óta a cég angyala. Gyermekkorában inkább a fiúsabb dolgokat kedvelte, motorozott és lovagolt a nagymamája farmján.

13 éves volt mikor a Dolly magazin Impulse Model versenyét megnyerte. 14 éves korában jelentek meg róla bikinis képek a magazinban, amely gyermek pornográfiának minősült. Miranda azt mondta: a Dolly magazin fiatal tiniknek szól, nem pedig idős férfiaknak. Emellett volt rajta ruha.

A Betsey Johnson, L.A.M.B., Baby Path, Heatherette, John Richmond, Blumarine Swimwear, Anna Molinari és Roberto Cavalli kifutóin is megfordult már, reklámozta a Maybelline  és a Clinique termékeit.

Miranda buddhista, jelenleg Orlando Bloom barátnője.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr971712375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása