Az amerikai modell a kaliforniai Santa Cruzban született 1978 augusztus 6.-án. (Eredeti neve Marisa Lee  Bertetta. A Miller nevet, férje Jim Miller után kapta.)

16 éves volt, amikor egy san franciscoi kávézóban két olasz modellügynökség is feledezte. Miután beszélt édesanyjával, Krista-val, az volt a terve, hogy pár hónapra Olaszországba mennek, annak ellenére, hogy Marisa félénk, konzervatív lány volt.

Először, a Perfect 10 magazin 1997-es számában tűnt fel, az újságból mellesleg abban a hónapban rekord mennyiséget adtak el. 2001-ben a híres fotós Mario Testino felkarolta, nemcsak fotósorozatot késztett róla, hanem meghívta a Manhattan Beachben lévő otthonában, ahol a szörfölni szerető lány kedvére szelhette a hullámokat.

Marisa szerepelt J. Crew, Guess?, Tommy Hilfiger, True Religion, Nordstrom, de feltűnt már Pepsi, Panasonic és Harley Davidson reklámokban is.

2007 december 4.-én debütált a világ egyik legjobb fehérnemű márkájának kivutóján, és azóta Victoria's Secret Angel-nek számít. A 2009-es fashion show-n ő viselhette az év "Fantasy Bra" kollekcióját. Ez egy 3 millió dollár értékű különböző ritka gyémántokkal kirakott melltartó.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr621750333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása