LARA STONE

A holland modell, Lara Stone (26) és vőlegénye David Walliams (38) Velencében töltötték a múlt hétvégét, és önfeledten élvezték friss jegyespárként első közös Valentin-napjukat. A rövid olaszországi kuruccanás alatt ellátogattak a Szent Mark térre, ahol galambokat etettek és a Sóhajok-hídját is megtekintették.

SONIA RYKIEL

A francia divattervezőnő ismét a H&M-nek tervezett, ezúttal nem fehérneműkkel,  hanem komplett ruhakollekcióval örvendeztette meg rajongóit! A kollekció február 20.-tól kapható H&M üzletekben.

ALEXANDER MCQUEEN

A 40 éves Alexander "Lee" McQueen tragikus öngyilkosságát a divatmárka szóvivője halálát követő reggel jelentette be (2010. 02. 11. csütörtök)! A divatvilág, és a Londoni divathét gyászba borult, ez az amire nem lehet felkészülni... Öngyilkosságának okát, nem tették közzé, de valószínűsíthető köze van a dologhoz, hogy édesanyja egy hete halt meg.

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr751774566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása