scaladora 2010.05.06. 12:15

RB Collection

Roberto Cavalli nyári kollekciója vidám és változatos mind a fazon, a szín és az anyagválasztás tekintetéten. Elegáns, kicsit fiús nadrágos kombinációk, de nőcis mini-maxi ruhák, bő, lenge szellős de testhez simuló rucik is megtalálhatók az olasz divatterevző kreációi között. Gyakori a fehér, világos árnyalatok alkalmazása, de úgyanúgy helyet kaptak az extrémebb minták is. A ruhák selyemből, sifonból, pamutból és farmer anyagból is készültek. 

A kollekcióból nem maradhattak el a kiegészítők sem: cuki nyárias, mintás balerinacipők, bőrövek, szexi magassarkúk, elegáns kistáskák, gyűrűk, órák. Megtalálható itt pókember ihlette kézitáskák, övek, cipők is, amik rendkivűl extrém viseletek.

A teljes katalógus megtekintéséért látogass el a Roberto Cavalli hivatalos honlapjára.


Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr791978756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása