The D&G S/S 2011 advertising campaign is a medicine for me. Why?

The pictures are as so shiny like as the sun is shining a lot. The models are so happy, and certainly beautiful. The collection inspired a floral garden: The flimsy summer clothes are very colourful, floral printed. So when I’m looking at these pictures, I’m feeling the sunshine and the breeze in my face. So the D&G’s latest campaign is a medicine for my spring fever.
So get out of the bed and lets go to the air!

Models: Isabeli Fontana, Marina Lynchuk, Alessandra Ambrosio, Isabel Goulart Simon Nessman, Laurent Albucher, Tobias Sorensen, Auguste Abeliunaite, Keke Lindgard, Alex Cunha, Patrick Ruka, Jessica Clarke, Mariana and Julia Idzkowska Turenkova

Photographers: Mario Testino and Steven Miesel


A D&G 2011-es tavaszi/nyári reklámkampánya egyfajta gyógyszer számomra. Hogy miért?

A fotók annyira fénylőek, mint a szikrázó napsütés. A modellek boldogok, és természetesen gyönyörűek. A kollekciót egy virágoskert ihlette: A lenge nyárias ruhák színesek, virágmintásak. A képeken megteremtették azt az idillt, amire speciel nekem szükségem van. Kora tavaszi délután. Napsütés, a lenge tavaszi szellő virágillatot hoz felénk. Kellemes piknikezés egy nagy kertben vagy épp egy parkban. Amikor elnézem ezeket a képeket, szinte érzem ahogy az arcomra süt a nap és simogat a  lágy szellő. Tehát egyértelműen a D&G legújabb kampánya egy gyógyszer az én tavaszi fáradtságomra.
Gyerünk kikelni az ágyból irány a szabad!

Modellek: Isabeli Fontana, Marina Lynchuk, Alessandra Ambrosio, Isabel Goulart Simon Nessman, Laurent Albucher, Tobias Sorensen, Auguste Abeliunaite, Keke Lindgard, Alex Cunha, Patrick Ruka, Jessica Clarke, Mariana and Julia Idzkowska Turenkova

Fotósok: Mario Testino és Steven Miesel

 

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr872618823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása