A német modell, 1984-ben éppen ezen a napon látott napvilágot Münchenben. Bár már hétévesen bontogatta szárnyait a modellkedés világában (egy katalógusban szerepelt, mint gyermekmodell), a középiskolában inkább a kosarlabdában fitogtatta tehetségét. 15 éves korában fedezték fel a helyi Októberfest alkalmával, így utja egyenesen Párizsba vezetett.

Az első érdemleges címlapot, amin szerepelt az Elle magazinnak köszönhette, ma már havonta talkálkozhatunk a vele a Vogue-t lapozgatva.

Feltűnt a Celine, az YSL, a Dolce and Gabbana,a Lanvin, a Gucci, a Hugo Boss, a Ralph Lauren és a  Versace kampányaiban, 2005 óta pedig a Victoria's Secret kifutóin tündököl szexi fehérneműkben. A Maybelline, a Guerlain Kiss Kiss, Hugo Boss Eyewear és a Femme parfüm arca.

2005-ben a Pirelli naptár fotózásán félmeztelenre vetkőzött.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr411489279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása