scaladora 2009.11.06. 22:17

Sex and the City

A Szex és New York 2 forgatásán amerikai honfitársaink újra láthatták kedvenc négy manhattani csajszijainkat sétálgatni a Nagy Alma utcáin. Én irígylem őket...

Patricia Field bár a háttérből segédkezik, de meg vagyok róla győződve, hogy munkája, azaz a ruhák ugyanakkora szerepet játszanak a filmben, mint Carrie, Miranda, Samantha vagy Charlotte. Az extravagáns stylist Halston Heritage úk kollekciójából is válogatott Sarah Jessica Parkernek, aki természetesen Chanel ruhákban is feltűnt, és persze az elengedhetetlen kellékek sem maradhattak el, mint például a már legendássá vált Manolo Blahnik topánok! Holly Fulton csak a film, illetve Patricia kérésére tervezett ruhadarabokat.

A legmeglepőbb, amit soha nem gondoltunk volna: Kim Cattrall, mint Samantha eskűvői ruhában! (Nem olyan nagy szám, mint SJP Vivienne Westwood kreációja, sőt...)

A filmben lesz visszatekintés a 80-as évekre, erről a lesifotök képei is árulkodnak... 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr491505815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása