Love is in the air... szól a nóta, bár most a szerelem, jobban mondva a szivecskék  nem a levegőben repkednek, hanem a divat világába tőrnek be! Köszönhető ez a tény annak, hogy mindenki szeret szerelmes lenni, szereti a szivecskés dolgokat (kivétel, aki nem) és nincsenek ezzel másképp a divattervezők sem, így születtek meg ezek a remek kreációk, melyeket lent láthatunk.

Már csak az a kérdés:miért került fel ez a blogomra?

Mert van egy fiú az életemben, akit mindennél jobban szeretek (Igen, még  a ruháimnál meg a Vogue-jaimnál is jobban, sőt még a blogomnál is fontosabb - ez nagy szó!), és aki kint van most Angliában, ezért mégjobban hiányzik, mint eddig bármikor!

 

Ludwig van Beethoven
Letters to the Immortal Beloved

 

The Third Letter

Good morning, on July 7

Though still in bed, my thoughts go out to you, my Immortal Beloved, I can live only wholly with you or not at all.-
   Be calm my life, my all. Only be a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
       Ever thine,
       Ever mine,
       Ever ours.

Mindezért ezt a cikket neki ajánlom és mindazoknak, akik ugyanannyira szerelmesek, mint én!

Szeretlek!


 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr381670601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása