A brazil modell 1981. április 11.-én Erechimben Alessandra Corine Ambrósio néven látta meg a napvilágot. Tyra Banks azt mondta róla a "modellvilág jövője". Leginkább Victoria's Secret modellként ismerhetjük, ő a márka PINK vonalának szóvivő modellje.

Alessandra nyolc éves volt, amikor meglátta Karen Muldert egy magazin címlapján és eldöntötte belőle bizony modell lesz! 12-14 éves korában modell tanfolyamra járt, és 20 modellversenyen vett részt Brazíliában. Mindig is bizonytalan volt nagy fülei miatt, ezért egy szépészeti beavatkozás alá vetette magát, mely által kisebbek lettek a fülei, ám két évvel később komplikációk jelentkeztek... 2006-ban azt nyilatkozta a Tyra Banks Showban a beavatkozás egy rossz elhatározás volt, és elvette a kedvét a további plasztikai műtétektől!

Amikor 15 éves volt megnyerte a brazil Elite Model Look versenyt, ami elindította modellkarrierjét! Első nyilvános szereplése a brazil Elle magazin címlapján volt. Azóta megfordult már a Fendi, Christian Lacroix, Byblos, Giorgio Armani, Christian Dior, Issey Miyake, Kenzo, Oscar de la Renta, Nicole Miller és Vivienne Westwood kifutóján is.

Feltűnt már Christian Dior, Giorgio Armani, Oscar de la Renta, Gucci, Escada, Roccobarocco, Calvin Klein, Ralph Lauren, Revlon és a Rolex reklámkampányaiban.

2004.-ben létrehozta fürdőruha vonalát Alessandro Ambrosio by Sais néven. Már az első hónapban 10.000 darabot adtak el a bikinikből.

Először 2000-ben lépett a Victoria's Secret kifutójára.

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr101727676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása