scaladora 2010.03.02. 11:52

Versace őszre!

Az olasz divatcég őszi/téli kollekciója sokrétű viseleket mutat be, mint ahogy tette ezt eddig is. A divatbemutató első felében utcai viseletekben vonultak fel a modellek. Előtérbe kerültek a bőr kabátok és nadrágok, a különböző színű műszörmével díszített mellények, szövetkabátok. Ezután következtek az extrémebb viseletek: ezek a fénylő miniruhák dícsérik a tervezőt, remek munkák, bár némelyiket csak Lady Gagán tudnám elképzelni. S mint, ahogy lenni szokott a bemutató utolsó felvonásában vonultak fel az estélyi ruhák, melyek az előző ruhák továbbfejlesztett változatai.

(Felhívnem a figyelmet a második képre, melynek mintája megváltoztatja a modell sziluettjét, vékonyabb derekat kölcsönöz neki, így ez a ruha ideális a kissé teltebb hölgyeknek is.)

 

Trackback address for this post::

https://scaladora.blog.hu/api/trackback/id/tr191797925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No feedback.
süti beállítások módosítása